Új módszer Heavenly Shard gyártásra


Új módszer Heavenly Shard gyártásra

Kezdjük is egy gyors tippel. Divatos pénzkeresési lehetőség a Heavenly Shardokkal való kereskedés. Régebben könnyű volt beszerezni őket, de egy jó ideje az egekbe szökött az ára, hisz rengeteg új gear jelent meg a 4.3-as patchcsel. A legelvetemültebb felhalmozók is kezdenek kifogyni enchant alapanyagból, azt pedig nem engedhetjük meg, hogy ne craftoljunk scrollokat vagy adjuk el a shardokat nyersen. Stormforged Shoulders gyártása már nem igazán éri meg, hiszen a mats price baráti áron is 70g vagy afölött van. Köszönhető mindez annak, hogy az ércek ára megduplázódott és nem akar lemenni.


Honnan pótoljuk hát Heavenly Shardok készletünket?
A válasz a 4.3-mal frissülő JC pvp kiegészítők. Egész pontosan a Vicious Amberjewel Band. Notórius prospectelők, most jól járnak: elhasználhatják az Amberjewel készletüket. Sőt, ha van még elfekvőben pár régről megtartott Volatile Water, akkor itt az idő elhasználni őket.
A gyűrű gyártási költsége nagyjából 50-60g körül van (ami sokkal jobb a Stormforged Shoulders költségénél) és ne feledjük, hogy Bountiful Bags klánperkkel szert tehetünk extra shardokra is.


A gyűrűhöz kell nekünk:


– 4db Amberjewel (számoljunk 6 g-vel és még az átlagos TUJ ár fölé is mentünk) 4×6= 24g
– 8db Volatile Water (legyen 4g az ára átlagot számolva) 8×4= 32g
– 1db Jeweler’s Setting (vendor ár 1,5g)


Összesen tehát a gyártási költség kb 57,5g-re jön ki ha nem egy árakkal elszállt szerveren játszunk (+/-  “már megint drága a rohadt water” effektus).


Tekintve, hogy az enchant scroll árak még mindig magasak, jó üzletet lehet csinálni, ha folyamatosan figyeljük az Amberjewel és Volatile Water árakat és felvásároljuk az olcsó darabokat. Használjuk fel scrollok gyártására, de ha nincs enchanterünk: bőséges haszonra tehetünk szert a nyers shardok eladásával is.


Most kell viszont színt vallanom. Az ötletet Flux kolléga blogján olvastam (angolul tudóknak erre). Thanks Jim!


Még jelentkezem…

5 hozzászólás

Szólj hozzá!