Szerdán jönnek az új battle petek

eqv2g9eh2xk31476917690913

Érkezik a raidekből farmolható battle petek újabb adagja. Egy rövid farmolással (és egy kis szerencsével) ezreket is szerezhetsz. Ezeket a peteket fogják keresni a gyűjtők a következő hetekben.

A 7.1-es patchcsel debütál a Raiding with Leashes achievement-sorozat 4. része. Az achievement a régebbi raidekből farmolható battle petek begyűjtését kéri és szokás szerint jutalommal is jár a teljesítése. A Raiding with Leashes kritériumai mindig is különleges kinézetű, csak raidekből megszerezhető petek voltak, melyekre mindig nagy a kereslet lvl 1-es vagy lvl 25-re húzott formában egyaránt. A lvl 1-es peteket az achievement-vadászok, a lvl 25-ösket pedig a battle petezás szerelmesei keresik. Immár negyedik alkalommal lesz lehetőségünk kiszolgálni azokat a játékosokat, akik nem akarnak időt fecsérelni a raidek végigjárásával, vagy balszerencsés runt fogtak ki és nem esett nekik pet az adott bossokból.

A Raiding with Leashes IV teljesítéséhez az alábbi 16 pet beszerzése szükséges. A peteket Ulduarban, Icecrown Citadelben és Trial of the Crusaderben lévő bossok dobhatják.

Ulduar

Icecrown Citadel

Trial of the Crusader

Az acheivement teljesítéséért ezúttal nem postán kapjuk a reward battle petet, hanem egy questet indító itemet kapunk. A Celestial Invitation egy spéci tamerhez küld minket, Algalon the Observert kell legyőzni sokat látott petjeinkkel. Ha sikerül, Stardust egy egyedi kinézetű celestial nyuszika jár jutalomként. Aki szeretné a nyuszit, annak be kell gyűjtenie mind a 16 darab Wrath of the Lich King kiegészítőhöz kapcsolódó új battle petet. Szerencsére a Gold Hungary olvasói rendes, segítőkész goblinok és örömmel kifarmolják a lusta játékosok helyett a peteket. Cserébe pedig alig picivel kérünk többet egy szemérmetlen nagy összegnél. Igaz? 😀

Jó farmolást, sok goldot!

 

Még jelentkezem…

One Comment

Szólj hozzá!