Nyerj Blizzcon 2015 virtual ticketet!

Új fansite indult pénteken. A BlizzFeed lelkes csapata a Blizzard játékok rajongóit kívánja kiszolgálni hírekkel. És máris szétosztunk 3 darab Blizzcon 2015 Virtual Ticketet! Kattints és nyerj egyet!

Ha még nem hallottál a BlizzFeedről, akkor talán elég ha annyit mondok, hogy a vezetésem alatt egy új magyar fansite indult útjára a korábbi WoW-Hungary oldalon hírező csapattal együtt.
Úgy döntöttünk, hogy nem bírjuk már tovább azt, hogy nem működik a kommunikáció a tulajdonossal és az oldalt nem fejleszthetjük még akkor sem, ha mi magunk vállaljuk a munkát.
Ezért közösen elhatároztuk magunkat, hogy egy olyan helyre költözünk ahol adottak a feltételek ahhoz, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk.

Az oldal indulásáról itt olvashatsz bővebb információt.

De jöjjön a lényeg:

Kisorsolunk 3 darab Blizzcon Virtual Ticketet!

Hogy megünnepeljük az új oldal indulását, nyereményjátékot szervezünk, melyben 3 darab virtuális jegyet sorsolunk ki! Ott lehetsz a Blizzconon élőben!
Nem kell mást tenned, mint a képre kattintasz:

contest

És persze azt se felejtsük el, hogy a szerencsés nyertesek nem csak élőben, HD minőségben követhetik figyelemmel a 2015-ös Blizzcon történéseit, hanem csak így megszerezhető in-game jóságokat is kapnak. Például Murkidan   Wow petet, egyedi Hearthstone hátlapot, Heroes of the Storm mountot valamint Starcraft 2 és Diablo 3 extrákat!

virtualticketgoodiesNyereményjátékra fel és látogassatok el az oldalra jegyezzétek meg:
BlizzFeed – A Magyar közösség szolgálatában!

 

Még jelentkezem…

Szólj hozzá!