Megújult a Gold Hungary!

Üdvözlök minden kedves látogató egységet a megújult Gold Hungary blogon!
A blog harmadik átöltözése mellett új lakásba is költözött. Ügyes megfigyelők talán már észrevették, hogy a weboldal címéből eltűnt a blogspot. Régi vágyam vált valóra a költözéssel, és ezt Nektek köszönhetem. Kicsit megkésve, de „Vigyázz WordPress, jövünk!”

Már ideje volt, hogy saját házat kapjon az oldal. Régóta terveztem, de valahol tavaly december végén elfordultam a komoly goblinkodástól, és így a blogtól is. Nincs mit szépíteni, kellett egy kis pihenő – sajnos jó hosszúra nyúlt. Ezért elnézést kérek mindenkitől, és persze jó magyar módjára, mindenért mást hibáztatok.

Természetesen a Blizzardot!

 

Na persze a cikkfolyam befagyásának nem teljesen a Blizzard (és az amit művelt a WoD-dal) volt az oka, de erősen rásegített. Nagyon jó mentséget sikerült találnom. Ha nem lenne teljesen átlátszó, akkor azt mondanám, hogy:

„Annyira triviálissá vált a goldszerzés a játékban, hogy nincs értelme a gold blogoknak!”

De komolyan: Semmi mást nem kell csinálni, csak pár gombot nyomogatni meg józan paraszti ésszel gondolkodni. Nem kell AH-val trükközni, nem kell szakmákat időről időre új szemlélettel átnézni – még csak ki sem kell lépni a Garrisonból és ömlik a pénz.

A MoP-ban is már egyre hangosabban pedzegettük, hogy hozzávágják a játékosokhoz az aranyat, és a WoD-ban azt tapasztaltuk, hogy tényleg így van. Az ember nem csinál semmit és szó szerint dől a lé; egyszerű Garrison belogolással ezreket lehet keresni – és akkor még nem számoltuk hozzá a szakmákat. Úgy gondoltam, hogy nincs elég indíték a cikkezésre, hiszen minden annyira egyértelművé vált. Okafogyottá vált a blog.
Így utólag elmondhatom, hogy nagyobbat nem is tévedhettem volna. Részben ezért, részben a News Vendor félresiklása, részben a Wow.hu körülményei, részben pedig [insert random kifogás] miatt csak a játékkal törődtem, pihentem. Eddig!

A fent kiemelt mondat persze csak részben igaz, hiszen éppen azt tapasztalom, hogy most ismét élénkült az érdeklődés a különböző gazdagodási módszerek, trükkök és fortélyok iránt. Olvasói levelekből és kérdésekből úgy látom, hogy elkél a segítség most, hogy látómezőbe került a WoW Token.

Éppen ezért a következő posztokban néhány alapvető és egyszerű tanácsot fogok adni Nektek, akik szeretnétek goldért vásárolni WoW tokent, de nem szeretnétek belemélyedni a goldszerzés rejtelmeibe. Egyszerű (sőt néha banális), gyors és rövid időn belül hasznot hozó tanácsokkal fogok szolgálni, hogy elérjétek, amit akartok. A következő írásokban tehát mellőzni fogjuk a bonyolult dolgokat.

Gold Hungary 3.0

Ahogy említettem, az oldal saját tárhelyet és domaint kapott. Ez nektek köszönhető, hiszen azzal, hogy megvettétek a könyveimet, lehetőséged adtatok arra, hogy lerázzam magamról a blogspot határait és megkötéseit. Ugyan mindenkinek személyesen megköszöntem már egyszer emailben, és persze a NAV is megkapta a védelmi pénzt (ez okozott némi mániákus depressziót), de szeretném még egyszer megköszönni, hogy segítettetek nekem ebben.
Áthozhattam volna a régi designt, de a régi sablonnak voltak olyan funkcióbeli hátrányai, ami már a kezdetektől zavart. Így úgy döntöttem, hogy egy kevésbé csicsás, ám működésében jobb sablont választok.

Kicsit át fogom alakítani a Gold Hungary blogot. Terveim szerint már nem csak gold tanácsokkal fog szolgálni, hanem kicsit bulvárosodni is fog. Nem titkolt szándékom a News Vendor beolvasztása a Gold Hungary-ba. A News Vendor nem jött be, nem hozta azt, amit elvártam tőle – ezért persze én vagyok a hibás. De rájöttem, hogy nem tudom ennyire megosztani az időmet. Három helyen egyszerre aktívnak lenni – lehetetlen.

A lényeg tehát, hogy számíthattok nem kifejezetten goblinos témákra is.

Gold Hungary fórum

Teszt jelleggel nemsokára elindul a Gold Hungary fórum.
Sok olyan tipp, trükk és téma van a játékban, ami nem ér meg egy külön posztot. Ezeket a rövid, apró tanácsokat tervezem majd a fórumon megosztani. Ezen a téren teljesen szűz vagyok, ezért biztosra veszem, hogy lesznek nehézségek. Ne várjatok programozói bravúrokat és zseniális megoldásokat. Egy kis türelmet kérek még és a fórum is élesedni fog. Meglátjuk mi lesz belőle.

Végül pedig szeretném megköszönni a biztatást rugdosást mgittának. A WoWlore Fordítások háziasszonya segített át a holtponton – és ez most őt is meglepi. Gitta nemrég szintén blogmotort váltott, sőt, ki is adta első könyvét (amit ezúton is ajánlok a lore rajongók figyelmébe). Így az elmúlt időszakban volt közös témánk rendesen. Én segítettem neki egy kicsit itt, ő segített nekem egy kicsit ott. Közben pedig szépen lassan kirántott engem a némaságból.

Szóval őt kell hibáztatni mindenért! 🙂

Száz szónak is egy a vége: Üdv mindenkinek a megújult Gold Hungary blogon.
Egy picit szerencsétlenkedek még a fórummal és az oldal finomhangolásával, de hamarosan érkezik az új poszt.

 

Még jelentkezem…

7 hozzászólás

Szólj hozzá!