Megjelent a Legion Gold Guide!

Aki tudja, hogy milyen a Book of Gold, az most biztosan örül. Elkészítettem Nektek a harmadik részt, ami kifejezetten a Legionben használható stratégiákkal és trükkökkel  foglalkozik. Jó olvasgatást!

Örömmel jelentem be, hogy elkészült a Book of Gold 3 és várja a gold tippekre éhes olvasókat!

Az elmúlt napokban többen is írtatok, hogy mikor jön már a harmadik rész. Elnézést a késlekedésért, de nem akartam úgy kiadni valamit a kezeim közül, hogy nem próbálom ki a benne leírtakat és nem bizonyosodok meg arról live szerveren is, hogy nem írok hülyeséget.

A könyvben szokás szerint jól érthetően és részletesen elmagyarázom, hogy mi változott a legutóbbi kiegészítő óta, sorra veszem az újdonságokat, szakmákat és a legapróbb trükköket is megmutatom, amivel pénzt szerezhetsz. A legfrissebb tippeket írtam bele Neked és már pedzegettem is hónapok múlva megjelenő a 7.1-es patchet is.
Fontos: A guide időről-időre frissülni fog, ha úgy döntesz, hogy megvásárolod, a frissítést ingyenesen küldöm el neked személyesen.

bog3new

Az interaktív könyv 59 oldalon keresztül mutatja be az új kiegészítőt és szolgál értékes információkkal mindenki számára. Az alábbi linken minden szükséges információt megtalálsz a könyvről, megnézheted a tartalomjegyzékét és ha gondolod meg is vásárolhatod!

Legion Gold Guide ismertető

Ha netalántán nem ismernéd a Book of Gold sorozatot, akkor ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, ahol megismerkedhetsz az előző részekkel és azon kedves vásárlók véleményével, akik visszajeleztek a könyvek elolvasása után.

Ha megvásárolod, azt nagyon szépen megköszönöm. A vásárlással engem (és a NAV-ot) támogatod, a befolyt összeget pedig karitatív célokra (étkezés, busz bérlet és rezsiköltségek kifizetésére) fordítom.

Tudnivalók vásárlás előtt azoknak, akik még nem ismerik a rendszert:

  • Az eladó (ez volnék én) a NAV-nál bejegyzett személy. Az adózási törvényeknek eleget téve a vásárlásról nyugtát kapsz, melyet személyesen küldök el a vásárlásnál megadott email címedre. (A jövőbeli ingyenes frissítéseket is erre az email címre fogom elküldeni, ezért figyelj arra, hogy pontosan add meg!)
  • A vásárlással kapcsolatos elállási jogról és egyéb információkról a megrendelés oldalán tájékozódhatsz. Fizetési módok: kizárólag Paypal vagy hitelkártya.
  • A könyvet nem a weboldalról töltheted le, hanem nemzetközileg elismert ebook forgalmazó cégek közreműködésével juthatsz hozzá. A gombra kattintás után a Payhip és a Gumroad rendszere biztosítja, hogy a pénzedért nem csupán egy vicces képet kapsz, amivel átvertek.
  • A vásárlás után azonnal megkapod a személyes, egyszer használatos letöltési linkedet, ahonnan le kell töltened az ebookot (kb. 45 Mb).

 

Nem kertelek, húzós napok (és éjszakák) vannak mögöttem de egy rövid pihenő után máris jövök az új Gold Hungary cikkel, és persze szívesen válaszolok minden beérkező kérdésre.
Még egyszer köszönöm szépen ha támogatod a blogot a vásárlással.

Jó játékot és sok goldot kívánok! 🙂

Még jelentkezem…

Szólj hozzá!