Hogyan szerezhetsz 10k goldot könnyen?

Régóta tudjuk, hogy mennyire kifizetődő a régi raidek farmolása. Ezt már a WoD megjelenésekor írtam a Book of Gold második részében. De tényleg annyit lehet keresni raid farmmal?

A válasz igen! Egy-egy mackósabb raid clearelésével akár 2000-2500 aranyat is lehet szerezni fél óra alatt, de van olyan hely is, ahol 1500 aranyat szerezhetsz 15 perc öldökléssel!
Folytatódik a kevés idővel rendelkező, de AH-zni nem akaróknak szóló tanácsadás, ezúttal a régi raidekre hívom fel a figyelmetek.

Egy rövid videót állítottam össze a leginkább ajánlott célpontokról. A felsorolt raideket kicsivel több, mint 3 óra alatt lehet kitakarítani egy karakterrel. Ez egy hétre elosztva nem vesz igénybe sok időt. Persze, ha több karaktert fogsz be a farmolásra, akkor az eredményül kapott összeg sokszorosát is előteremtheted egy hét alatt – sőt a rendkívül népszerű followeres módszerrel kombinálva akár 2 WoW tokenre való goldot is kitermelhetsz kevesebb, mint napi fél – 1 óra játékkal!

Az alábbi videóban bemutatom a húzósabb bossok  megölésének egy-egy könnyebb módszerét, és a végén azt is megtudjuk, hogy a közel 10 ezernyi raw goldból akár több mint 15 ezer aranyat is csinálhatunk, egy kis AH-zással.

Örömmel mutatom be  a Gold Hungary első gold tutorial videóját, a minőségért elnézést – nem tökéletes a mikrofonom és persze a Youtube is rontott kicsit a minőségen. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=k8MHZwgTyFY

Remélem tetszett az első komolyabb videóm.

 

Még jelentkezem…

2 hozzászólás

Szólj hozzá!