Hogyan húzhatod fel a followert instant lvl 100-ra?

A videóban megmutatom, hogy hogyan húzhattok fel azonnal lvl 90-es followereket lvl 100-as szintre, hogy a 6.2-es follower gold nerfig fennmaradó időben minél több goldot szerezhessetek a missziókkal.

Az első komolyabb videóm sikerén felbuzdulva úgy döntöttem, hogy van hová süllyedni, ezért gyorsan el is készítettem egy másodikat. 🙂

Központi téma a blogon a followerekkel való goldszerzés, ezért nem hagyhattam szó nélkül a pár napja kiderült nerfet.

A visszajelzésekből tudom, hogy sokan csak most kezdtek átállni erre a módszerre, ezért gondoltam, hogy jól jön egy-két tanács. Főleg most, amikor az utolsó pillanatban kiderült, hogy nerfelni fogják a follower gold missziókkal szerezhető pénzmennyiséget.

Ha még nem hallottál volna róla: a június 24.-én érkező 6.2-es patchben a Blizzard nerfelni fogja ezt a kedvelt goldszerzési módszert. Természetesen valami PR bullshittel magyarázták a nerf okát (nem akarják, hogy szegény játékos állandóan altokra logolgasson a missziók elindítása miatt), de valószínűleg az van a háttérben, hogy túl könnyű összeszedni a pénzt a goldos WoW tokenre. Visszafele sült el az egész WoW tokenről szóló PR marketing, túl sokan tudják előteremteni a goldot a havi egy tokenre, annyian meg nem vesznek valós pénzért tokent, hogy ellensúlyozni tudja a goldos tokenre rászokókból származó havidíj-bevétel kiesését.

Egy szó, mint száz, el kell búcsúznunk az ehhez hasonló heti Garrison mission bevételtől:

bestweek

A fennmaradó időben biztosan szeretnétek a lehető legjobban kihasználni az ismert módszer előnyeit. Ezért gyorsan összedobtam egy videót arra az esetre, ha szeretnétek gyorsan felhúzni lvl 100-ra az utolsó Treasure Hunter traites followert.

Bár a videó apropója a gyorssegély, de a bemutatott két powerleveling módszer 6.2-ben is működni fog, így később is használhatod majd azokat a followerek gyors felhúzására.

 

Jó szórakozást a videóhoz és persze örömmel veszem, ha like-olod, kommenteled, subscribe-olod meg minden, amit ilyenkor szokás kérni. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=XY0gMJhntJo

Még jelentkezem…

One Comment

Szólj hozzá!