Gyorstipp: Farmolj Random HC-t!

Néhány nappal ezelőtt igazi loot pinata került a játékba. A random HC-ért járó Satchel komoly buffot kapot. Kb 500-550 gold van benne és ez csak a jéghegy csúcsa.

A 6.2-es patchben frissítették a random HC-ért járó Satchel  tartalmát.
A kis tatyó a Call to Armsért jár, azaz, csak akkor ha olyan specen jelentkezel, amiben épp hiány van. Azaz DPS-ként esélytelen ilyen tatyót szerezned, ahhoz healer vagy tank szerepben kell jelentkezned a megfelelő időben.

Megjegyzés: Sajnos személyesen nem tudtam tesztelni, valahogy egyszer sem akkor próbáltam menni, amikor épp Call to Arms volt. Viszont a Blizzard is megerősítette a „tatyó-buffot” a tegnapi hotfix bejelentésben:

Loot Buff for Call to Arms

  • Savage Satchel of Cooperation, awarded for completing a class role that’s in demand through Dungeon Finder or Raid Finder received a boost to its contents.
  • Increased the amount of gold awarded by over 200%!
  • The satchel now has a chance for additional Baleful tokens, Empowered Apexis Fragment, and Medallion of the Legion.
forrás

Elkezdtem hát felkutatni a netet, hátha találok további megerősítést.

A WoWHead commentjei közt és Redditen is találtam információt bőven.

Térjünk a lényegre, mi lehet a tatyóban?

A híradások szerint elég rendesen telepakol Baleful tokenekkel, de volt olyan is, hogy két darab, egyenként 20k Apexisbe kerülő upgrade token is volt benne.

satch1satch2

 

 

 

 

 

Kérdés, hogy az így megszerezhető petek és mountok bent maradtak e a loot listában, vagy lecserélődtek. Ha hinni lehet a WoWHead commentjeinek, ebből a verzióból a petek és mountok eltűntek.

Az alábbi videóban próbaképp kinyitottam 10 darab táskát. A végeredmény 5526 nyers gold + egy 5 ezer aranyért eladható Medallion of the Legion!

https://www.youtube.com/watch?v=x77qjp6iumk

Szóval ha épp nincs mit csinálnod, vagy épp egy hosszabb raid farmra készülsz – nézegesd a Dungeon Findert és ha aktív a Call to Arms menj le. Jól fogsz járni.

Előre a Loot Pinata finomságaiért!

987002

 

Még jelentkezem…

Szólj hozzá!