Gyors Lesser Charm of Good Fortune farmolás

Sok játékos a Mogu rúnák állandó hiányával küszködik.
A kevesebb idővel rendelkezők nehezen tudják megoldani, hogy akár csak egy karakternek is összeszedje a weekly questhez szükséges 50 darab Lesser Charm of Good Fortune-t.
Hát még, ha idejüket a daily-zés helyett inkább Raind Finderben töltenék, hogy az a napi 1- 2 órát jobban kihasználják – mondjuk 3. vagy  4. altjuk felcuccolásával.
Négy karakternél ez 200 darab Lesser Charmba kerülne minden héten.
Rengeteg idő, monoton questelés és valljuk be: Az ember úgy érzi, hogy elvesztegeti az időt azzal, hogy kényszerből daily-zik a bonus roll miatt.

Ha te is így gondolod, vagy szeretnéd hetente több altoddal is élvezni a bonus rollok előnyét, most egy egyszerűbb módszert ajánlok Neked, ami nem igényel sok figyelmet és kifejezetten gyors is.
Ha te is szeretnéd gyorsan, mindössze pár óra alatt 3-4, sőt akár több karakternek is összeszedni az 50-50 db Lesser Charmot; olvass tovább!

A módszer nem új, sőt! Igen népszerű a Pet Battle minijátékkal rendszeresen játszók számára.Az általam ajánlott módszerben ugyanis a Lesser Charmokat sima egyszerű pet harcokkal fogjuk beszerezni.

Ha még nem hallottál róla, akkor tudnod kell, hogy többek közt a wild petekkel történő harcért is bizonyos esélyed van Lesser Charmokat kapnod.

Ráadásul nem is néhány darabról van szó, hanem megszórnak rendesen.
Egy-egy harc után 2-6 darab charmot kaphatsz!

Természetesen az RNG itt is lehet az ellenséged, de lehet a barátod is. A harc után vagy kapsz charmokat, vagy nem. De még így is hamar összeszedhető egy karakternek a szükséges 50 darab.

Nem kell daily questek után kajtatni, nem kell ide-oda utazgatni, hogy megcsináld 125-ödször az Isle of Thunder questeket a még hiányzó X darab charmért. Fogsz egy-két lvl 25-ös petet, bekészíted a fincsi kakaót/kávét/teát és elmész kicsit ölni a cuki-muki, édi-bédi, tündi-bündi gyilkos terminátoraiddal. …Ez aztán a képzavar…

A technika tehát a pet harcokból való charm-szerzés.

Nézzük, hogy én hogyan csinálom.

Én szeretem összekötni a kellemest a hasznossal, ezért általában megcsinálom a Book of Fable I-II-III questeket. Pusztán azért, mert megadom az esélyt, hogy a questért járó jutalomtáskából valamelyik panda pet vagy AH-ban eladható Flawless Battle-Stone essen.
A legendary elit petek legyőzéséért is kaphatsz charmokat, így a kitűzött cél elérését nem fogja hátráltatni. – Csak egy fokkal lassabb. Nem sokkal, hisz a legendary petek is gyorsan kivégezhetők. (erről fogok is írni hamarosan)

Az igazi, lusta-barát módszer viszont a jól megszokott wild petek öldöklése.
Minden karival elmegyek Valley of the Four Windsbe és elkezdem mészárolni a peteket.
Sok wild pet van arra, nagy részül critter így egyetlen egy lvl 25-ös beast pettel (én EZT használom a healje miatt) gyorsan kivégezhetők. Valley of 4 Winds kedvelt helyem, ha gyorsan letudható harcokat akarok, írtam már róla egy másik petekkel foglalkozó cikkben.

Sőt, mivel egy pettel megölhető az egész csapat, ezért be szoktam rakni mindig egy petet, amit éppen fel akarok húzni lvl 25-re.
Ha elérte, becage-elem, hogy később berakjam AH-ba és folytatom egy új pettel.

Ennyi a technika. A legjobb módszerek általában a legegyszerűbbek.

Összefoglalva tehát:

Egy-két lvl 25-ös pettel kezd el farmolni a wild peteket. Karakterenként fél-egy óra alatt megvan az 50 db Lesser Charm, amit beválthatsz 3 Mogu rúnára. Ez már elég gyors ahhoz, hogy az altoknak is adj esélyt bonus rollra a Raid Finderben.

Ha szeretnél egy kis pénzt is keresni, akkor használd ki a módszert új petek felszintezésére is, amit később eladhatsz.

Még jelentkezem…

Szólj hozzá!