GH havi toplista: október

Minden hónap elején egy összegző posztban sorolom fel az előző hó legnépszerűbb cikkeit, hogy az új látogatók és a pótolni vágyók figyelmét felhívjam a legjobb írásokra.

Ismét eltelt egy hónap, lássuk, hogy októberben mit olvastatok a legtöbbször.
Természetesen nincs toplista béna kép nélkül.
(a betűkre különösen büszke vagyok, ennél jobban nem is lehetnének nem oda illőek)

Hihetetlen száguldással vánszorgunk a 100 ezres látogatottság felé.
Már kezdem azt hinni, hogy nem csak én olvasom a blogot.
Október érdekes hónap volt, nagyon örülök, hogy sikerült számotokra érdekes írásokkal szolgálnom.

Mi mást is mondhatnék, mint egy átbulizott kótyagos éjszaka után a tettre kész fiú a lánynak:

“A következő jobb lesz!”

#1

Vágjunk is bele. Az októberi aranyérmes poszt magasan verte a második helyezettet. Majdnem dupla annyi klikkolást gyűjtött, mint az ezüstérmes. A The Tillers frakcióval és tagjaival, valamint Nat Pagle bácsival foglalkozó írás rendkívül népszerű volt. A blog legolvasottabb top 5 cikkei közé is beverekedte magát, ami nagy szó egy hónap alatt. A posztban felsorolom az említett NPC-khez kapcsolódó repuzási lehetőségeket részletesen. Ha Spirit of Harmony-t akarsz farmolni, The Tillers frakcióval érdemes reveredig elmenned. Ha kihagytad volna a Farm, ahol élünk című írást, gyorsan pótold.

#2

Második helyen végzett a Mists of Pandaria kiegészítő első hetét jellemző vásárlási lázat meglovagló visszaemlékezés. Egy rövid jelentést írtam arról, hogy mivel foglalatoskodtam ez idő alatt a játékban. Hasznos tanácsokat kaphatsz a cikkben, hogy mostanában mit érdemes eladni; segítőkész olvasók a kommentekben kiegészítették az írást. 
A cikket itt találod:  Kell egy hét együttlét.

#3

Harmadikként jelent meg a dobogón a Gyorstipp: Jewelcrafting vendor-craft reloaded című írás.Egy új rovatban tervezem összegyűjteni az olyan tippeket, amelyek hamar elévülnek (értsd pár nap alatt). A rovatban szereplő ötletek erősen szerverfüggőek és tiszavirág életűek, viszont konkrét példákkal fognak szolgálni, hogy milyen okosságokkal dobhatod meg egy kicsit a vagyonod.Az egyelőre még csak egy írást tartalmazó, de idővel egyre bővülő rovatot a Gyorstipp címkére kattintva érheted el.

#4

E hónapban négyes mezszámmal versenyzett másik legkedvencesebb játékunk a Diablo 3 agyzsibbasztó farmhelyével, a Titkos Póni Pályával foglalkozó cikk. Gyakorlott olvasók már kívülről fújják, miről szól a poszt; de hátha épp ezt az írást látja először egy fiatal tehetségekre vadászó HR-es. Teszek ide kacsintósat is a jobb láthatóság kedvéért.
Kanyarodjunk vissza; ebben az útmutatóban foglalom össze lépésről lépésre, hogy mit kell tenned, ha szeretnél a Diablo 3 titkos pónis pályájára eljutni. Nézz be, ha még nem voltál ott!
Az “élmény” garantált.

#5

A megtisztelő ötödik helyezést egy régóta játékban lévő lehetőség újrafelfedezése kapta.
Az Instant repu WotLK frakciókkal írás a frissen kezdő, de minden reput kimaxoló játékosoknak nyújt segítséget. Tudtad, hogy mindössze 16 Justice pontért 520-al növelheted a repudat a Lich Kinges frakciókkal? Ha nem, akkor nyomás elolvasni!

Ez volt hát október, az egyik legjobb hónap. Rengeteg hivatkozást kaptam klánoktól, fórumoktól, amit köszönök szépen. Örülök, hogy ismét hasznos információkkal szolgálhattam Nektek.

Még egy goldseller társulat is kitette az egyik cikket az oldalára. Ezt is megéltük.
A hónap WTF díját mégis egy másik oldalnak kell adnom.

Juj, hogy is írjam  – Egy “felnőtt szórakoztatással foglalkozó” oldalról érkezett látogatók is megtisztelték figyelmükkel a blogot. Azt ugyan nem értem, hogy hogyan kapcsolódik a wow gold és az emberi anatómia izgalmasabb része egymáshoz, de köszönöm a szánt szándékkal meg nem nevezett oldalnak a látogatókat. Lehet bekerültem a Pajzán Playerek Pikáns Portáljai listájába?

Végezetül szeretném felhívni a figyelmed egy még futó adatgyűjtésre. Eric Dekker az évi rendszeres statisztikáit készíti el a WoW játékosok pénzügyi helyzetéről. 
Tavaly is érdekes eredmények születtek, tűkön ülve várom, hogyan változnak a számok a múlt évhez képest.

Ha még nem töltötted ki, megteheted a World of Warcraft Vagyonosodási vizsgálat! című posztban.

A leadási határidő november 9. 
A kérdőív anonim, nem kell aggódnod, hogy veszélyezteted az accountod.

Ne feledjétek, hogy Facebookon és Twitteren is követhetitek a blog híreit.

Ha kérdésed, ötleted, észrevételed van a Kapcsolat oldalon található címeken elérsz.

Még jelentkezem…

Szólj hozzá!