GH havi toplista: május

Aki esetleg nem vette volna észre az esőfelhőktől: június van!
Ha új hónap, akkor új toplista. Vegyük sorra, hogy Ti mit olvastatok szívesen az elmúlt hónap közepes terméséből.

Minden hónap elején összegyűjtöm az előző hónap legérdekesebb bejegyzéseit. Május hónap a Diablo 3 elstartolásáról szólt, ez meg is látszik az adatokon. Lássuk az ehavi mi a menő listát.

De előtte emlékezzünk meg az esős időszakról egy “küldöm mindenkinek, aki szereti” számmal. Reméljük Medárd napján nem fog esni, de ha mégis: Markoljátok azt az Esernyőt, mert sokáig fog kelleni.

#1
Ez alkalommal beigazolódott a papírforma. A D3 megjelenésének napjához közeledve ugrásszerűen megnőtt a játékról informálódni vágyó látogatók száma. Bár csak néhány nappal a megjelenés előtt került ki a bejegyzés, de mégis az Amit a Diablo 3 aukciós házairól tudni kell című írás vitte a prímet. Aki vette a fáradtságot és végigolvasta a megabrutális Diablo 3 AH összefoglalót büszke lehet magára, a cikk elolvasása felért egy túlélő kiképzéssel. Rengetegen olvastátok, majdnem kétszer többen, mint a második helyezettet. Köszönöm.

#2

Második helyen ért célba egy januári bejegyzés, melyben a Diabló 3 első hónapjára vonatkozóan olvashatsz tanácsokat. A blog jelenleg legtöbbet olvasott cikkéből ízelítőt kaphatsz egy tapasztalt goblin, Markco gondolkodásából és kezdő AH-zó kispajtások is megismerkedhetnek a népes játékosréteggel: az AH-t vendornak használó játékosokkal. Diablo 3 kezdő tanácsokhoz erre tessék: Diablo 3 tanácsok az első hónapra.

#3

Bronz érmet kapott (és remélhetőleg soksok bronz itemet hozott az olvasóknak) a Diablo 3 Secret Cow Leveljének leírása. A cikkben lépésről-lépésre elmagyarázom a titkos pálya eléréséhez szükséges Staff of Herding megépítését, és megtudhatod azt is, hogy merre indulj ha gyilkos pónikat és vihorászó virágokat szeretnél ölni agysorvasztó zene kíséretében. Itemet akarsz farmolni? Irány A Titkos Póni Pálya tutorial!

#4

Négyes számot kapott a hónap végén a Diablo 3 Gem Calculator. A linkre klikkolva egy, a Diablo Artisans oldalán található kalkulátort ajánlok Nektek, használatával megtervezhetitek a gemekkel való kombinálás lépéseit. A kalkulátor azóta is frissül, érdemes bookmarkolni a gemek iránt érdeklődőknek.

#5

Május hónap toplistásai közé egyetlen WoW témájú bejegyzésnek sikerült bejutnia. Ebben a cikkben a játékhoz visszatérőknek és a friss játékosoknak nyújtok egy kis segítséget a kezdőtőke megszerzéséhez. A két részre szedett írás első része az első néhány szinten, az első néhány napon kalauzol keresztül. Elolvasva megtudhatod, hogyan kell megszerezni a későbbi vagyonod első néhány száz aranyát. Egy kis segítség visszatérőknek #1.

Ebben a hónapban is történtek örömteli események.
A felső menüsorból is elérhető Diablo 3 RMAH Calculatort sokan használtátok, aminek nagyon örülök. Remélhetőleg hamarosan már tényleg bekerül a játékba az RMAH. Addig is nézegessétek, szeretgessétek, használjátok.

Köszönöm mayerlaci kollégának a hivatkozást Prohardveren, ami sok látogatót hozott az oldalra. Nagyon megtisztelő bekerülni egy ilyen listába.

Ehónapban sem maradhatnak ki a deviltauris látogatók, kitartó klikkolgatásuk melegséggel tölti el pici szívem.

Nos ennyi volt a májusi toplista. Sokan olvastok, de még mindig nem elegen. 🙂
Írjatok, kommenteljetek és markoljátok az Esernyőt, ha úgy hozza a szükség. 🙂

Ne feledjétek, hogy Facebookon és Twitteren is követhetitek a blog híreit.

Ha kérdésed, ötleted, észrevételed van a Kapcsolat oldalon található címeken elérsz.

Még jelentkezem…

Szólj hozzá!