GH havi toplista: június

Újabb hónap van a hátunk mögött, újabb számvetés következik.

Június múlt el, a Napisten hava. Jó öreg napocska nem is kímél minket, de ez nem is baj.
Irány a strand meg a tópart stírölni meg fixírozni a bikinis lányokat.

A nyári pihenős, játszogatós hangulat meglátszott a blog termelékenységén; kevesebb cikk született, mint szokás. Viszont annál érdekesebb írásokat olvashattatok.
Az egész hónap a Diablo 3-ról szólt, lássuk mely bejegyzéseket olvastátok legtöbben.

#1

Kicsivel több, mint egy hónappal a megjelenés után már sokan felhúzták választott karakterüket és a játék örökké tartó része, a farmolás irányába kezdett el érdeklődni. Rengetegen kértetek segítséget Google bácsitól, hogy minél többet tudhassatok meg a Diablo 3 póni pályájáról. A cikkben olvasható leírás egészen a kezdetektől elkalauzol az első póni-gyilkolásodig. Megtudhatod belőle, hogy milyen itemek kellenek a Staff of Herding legyártásához, és a lejutás mikéntjét is elmagyarázom. Egy hónapig boldogan rohangáltunk a vérszomjas(?) szörnyeket(?) ölve ott és nyitogattuk a felhőcskéket a loot reményében. Sajnos az 1.03-as patch mf változásai miatt ez már nem olyan jó móka. De azért megéri még odamenni, ha valaki le akarja amortizálni a szürkeállományát a frenetikus zenével, akkor a legjobb hely.

#2

A Treasure goblin “klánról” szóló cikk is igen népszerű volt ebben a hónapban. A minden földi jóval megpakolt kis goblinok látványa jótékony hatással van a vérnyomásunkra és sokszor kártékony felszerelésünk durability-jére. Azok a gonosz kis manók szeretik egy-egy champion packba csalni a zergelő játékosokat. Ha szeretnél többet megtudni a Treasure goblinok fajtáiról, loot-tábláikról, olvasd el a Treasure goblinok nagyító alatt bejegyzést. A cikk végén hasznos tanácsokat is találsz arra az esetre, ha nagyon el akarna futni, vagy a kétajtós haverok elé csalni.

#3

Harmadik helyen szerepel a múlt havi toplista ezüstérmese, a Diablo 3 tanácsok az első hónapra. A januári poszt irásának idején még megálltak a saját lábukon Markco tanácsai, de a megjelenés után kissé változott a helyzet. Az alapanyagok nagy részével már nem éri meg kereskedni ha a minimális haszonnál nagyobbra vágysz. Viszont megtudhatod a cikkből az Ah-zás egyik alap törvényét: Vásárolj hétvégén, add el hétköznap.

#4 

Negyedik helyre kedveltetek egy videós posztot. Inferno Act 1-ben tébláboló játékosoknak ajánlok a Hétvégi jóság című bejegyzésben két nagyon jó és könnyen elérhető farm spotot. Az étlapon nem csak Treasure goblinok és elitek szerepelnek, hanem egy pici bugocska is, ami az 1.03-as patch után is bent maradt, sőt a megemelt droprate-k miatt reneszánszát éli Inferno Act 1. Creative Use of Game Mechanics szállóigét harsogva biztatlak titeket Sarkoth-farmra. A cikket elolvasva meg is tudhatod, hogy miért is olyan jó hely Dank Cellar, ahol akár 4k HP-s ranged karival is labdába rúghatsz.

#5

Amit a Diablo 3 aukciós házairól tudni kell címmel június hónapban az ötödik helyen végzett a blog harmadik legolvasottabb cikk-monstruma. Az írásból minden lényeges információt megudhatsz a játék két aukciós házáról, költségekről (KABBE adó), képes magyarázatot találsz vásárláshoz/posztoláshoz, valamint a poszt végén debütált a blog saját készítésű RMAH kalkulátora amit sokan használtok is, nagy örömömre.

Ennyi volt hát a június hónap. Köszönöm megtisztelő figyelmetek.

Ne feledjétek, hogy Facebookon és Twitteren is követhetitek a blog híreit.

Ha kérdésed, ötleted, észrevételed van a Kapcsolat oldalon található címeken elérsz.

Még jelentkezem…

Szólj hozzá!