GH havi toplista: július

Ismét öregebbek vagyunk egy hónappal. Szokik ilyenkor írni ilyen best of izét…

Július hónapban edzőtáborba vonultam, de úgy látszik rosszul választottam. A hideg söröktől reméltem az ihletet, de valahogyan nem jött. A hónap vége felén lassan ébredező aktivitással menthetetlenül kezdtem el haladni a régi kerékvágás felé.

Alig több, mint egy hónap és pandázni fogunk! Telis-tele leszünk új reményekkel, csomó új ikont kell majd megszokni a táskában és minden olyan ismeretlen lesz.

Ne aggódj! A Gold Hungary segítségedre lesz az új kiegészítőben megtett első lépések során.

De addig is… volt nekünk egy júliusunk. Lássuk, mit olvastatok a legszívesebben az elmúlt hónapban.

#1
Nem lehet letaszítani a cukor pónikat a trónról. A hónap number one cikke A Titkos Póni Pálya tutorial, amiben segítséget találsz arra az esetre, ha nem tudod, hogyan juss el a titkos helyre. Az első lépéstől az utolsóig, képekkel illusztrálva megtalálsz mindent, valamint némi plusz infót is a kommentek között. A cikk nagy népszerűségnek örvend, köszönet érte a Diablo3.hu-s barátoknak!

#2

Második helyre került egy mélyebb írás a Magic Findról és annak hatásairól. A cikket elolvasva, megtudhatod, hogy a Magic Find a Diablo III-ban hogyan határozza illetve változtatja meg a földre potyogó itemek tulajdonságait. Érdemes e magas MF-re gyúrni, hogy csak 6 statos itemek essenek, vagy esetleg több loot esik, ha MF-re gyúrsz? A cikket elolvasva megtudod.
Köszönöm a ProHardveres hivatkozást, nagyon megtisztelő.

#3

Sokan használtátok az általam ajánlott damage kalkulátort. A project gazdája – Dyril – azóta is csiszolgatja remekművét, a számolás egyre pontosabb és új részekkel bővítette a kalkulátort.
A Diablo III damage calculatorhoz erre tessék.

#4

Egy helyet ugyan lecsúszott a múlt hónaphoz képest, de még mindig sokan kerestétek fel a Diablo 3 tanácsok az első hónapra című írást. Év elején fordítottam le Markco ingyenes guide-ját, ami azóta itt-ott már elavultnak számít, de még mindig értékes információkat nyerhetnek ki belőle a játékot frissen megvásárló goblin-növendékek, többek közt, hogy mi a francért kell hétvégére tolni a bevásárlást és miért kell várni az eladásokkal.

#5

A toplista utolsó helyére került fel egy mindössze pár napos cikk, az Inferno Act 1 farming guide (majdnem holtversenyben a 6. helyezett Treasure goblinokról szóló írással).
A statisztikák azt mutatják, hogy a legtöbb ember nehezen halad Act 2-ben és inkább a könnyebb Act 1-et választják farmolásra. A guide-ban a saját útvonalam írom le, kifejezetten olyan játékosokhoz igazítva, akik kevesebb időt tudnak szánni farmolásra, mint szeretnék. Ha kell egy jó útvonal egy kis délutáni öldökléshez, ha kíváncsi vagy a legjobb fix champion/elit spawn-helyekre, ez a guide neked szól. Hamu kolléga volt oly kedves és kommentben kiegészítette a guide-t Watch Tower lehetőségével. Az 50%-ban spawnoló dungeon átlag 3-5 championt/elite-t rejt magában. Köszi, a tippet Hamu!
 
Ezek voltak hát július népszerű cikkei. A továbbiakban picit visszatérünk majd a WoW világába, hiszen közeleg az új kiegészítő és azt hiszem nem tévedek, ha Ti is szeretnétek felkészülten játékba lépni szeptember 25. napján!

Ne feledjétek, hogy Facebookon és Twitteren is követhetitek a blog híreit.

Ha kérdésed, ötleted, észrevételed van a Kapcsolat oldalon található címeken elérsz.Még jelentkezem…

Szólj hozzá!