GH havi toplista: december

Mi mással is kezdhetnénk az új évet, mint a decemberi toplistával.

Az új vendégek kedvéért leírom, hogy miről is van szó.
Minden hónap elején összegyűjtöm az előző hó legolvasottabb cikkeit, ezzel lehetőséget adva a korábbi posztok könnyebb megtalálására és újbóli ajánlására.

A hasonló összefoglalókat a toplista címke segítségével szedem csokorba.

Lássuk hát, hogy mit olvasgattak a látogatók az előző hónapban; következzenek december dobogósai.
E hónapban sem maradtok béna kép nélkül. Tudom, hogy csak azért jártok ide.

#1

Azt hittem már rég lecsengett a Cloud Serpent őrület. De a sárkányok még mindig megdobogtatják a játékosok szívét. A Mists of Pandaria elején mindenki ilyen mountot akart, a netet pedig ellepték az Onyx Egg farmolásához tanácsokat adó írások. Az 5.1 hozta repuváltozások megadják annak a lehetőségét, hogy az altjaidnak is megszerezd a Cloud Serpent Riding skillt mindössze pár nap alatt végezve a korábban hetekig tartó repuzással.
Az Order of the Cloud Serpent újratöltve című posztban az extra reput adó tojások farmolásához adok hatalmas segítséget. A Facebook tagok már biztosan nem haragszanak meg a “titok” szétkürtöléséért, hiszen már hónapok óta ismerik a módszert és rá is készülhettek a patchre.

#2

Második helyen végzett a Gold Hungary blog 2012-es évi látogatottsági adatait feltáró cikk.
Az Évzáró statisztikákban összegzett száraz adatok mellett megmutattam az év legviccesebb keresőszavait és kifejezéseit. Ha szeretnél még egyszer nevetni egy-egy keresésen, katt a linkre.

#3

December hónap szomorú híre az, hogy a Diablo 3 titkos póni pályájára elkalauzoló guide csak bronzérmes lett. Szörnyű eset, haldoklik a GH!
Mentsd meg a blogot! Csak a Te kattintásod kell, hogy ne egyék meg a Langolierek!
Elolvasva a Titkos Póni Pálya tutorialt elűzheted a gonoszt!

#4

Negyedik helyen végzett egy konkrét tipp. A Gyorstipp kategóriába tartozó Awesome gold farming spot című írás Dread Wastes különlegességére, az elszórt aranykupacokra hívja fel a figyelmet. Az itt-ott található kis halmok 15-30 instant goldot rejtenek magukban, amit egy figyelmetlen játékos felejtett maga mögött.

#5

Éppen lecsúszva a negyedik helyről, ötödikként futott be egy Cookinggal foglalkozó poszt.
Nem egyszer fordult elő az az eset, hogy olyan írást kedveltek, amiről megírásakor úgy gondolom, hogy senkit sem érdekelhet, mert annyira triviális. Ha te is szeretnéd mindössze 10 perc alatt felhúzni a Cooking skilledet Pandás szintre, ne tétovázz. Részeltes guide-t találsz itt:  Cooking powerleveling 10 perc alatt.

Ez volt hát december hónap.
Maradjatok a GH-val, ahelyett, hogy kimennétek a hóba/ónos esőbe.
Tisztább, szárazabb érzés.

Még jelentkezem…

Szólj hozzá!