GH havi toplista: augusztus

Minden hónap elején statikulálós sorselemzést tartok az elmúlt hónap legnépszerűbb bejegyzéseit könyörtelenül rangsorolva.

Nem múlhat el hónap a top 5 cikk megemlítése nélkül, de előbb egy kis stylist tanácsadás, amolyan GH módra.

Egy igazi WoW fan csakis ezzel kezdi az új évet!

Lássuk csak.
A blog nézettsége bőven átlépte a 60-as határt; ezért egyes helyeken már bünti jár.
Szerencsére az információs szupersztrádára nem vonatkozik a KRESZ.
(Jó, tudom. Gyenge volt. Nem baj, még gyakorlom…)

Dübörögjünk (akarom mondani lassú, megfontolt tempóban, körültekintően haladjunk) is tovább.

#1

Havi nyertes cikk a MoP szakmák goblin szemmel című írás, melyben a viszonylag release-közeli béta állapot alapján sorolom fel a Mists of Pandaria szakmáiban rejlő lehetőségeket.
A linkekkel, képekkel telepakolt cikkből megtudhatod, hogy a szakmáid milyen pénzszerzési módszerekkel kecsegtetnek.

#2

A Diablo 3 titkos pályájához készült tutorial töretlen népszerűségnek örvend.
Gondban is vagyok, hogy milyen ajánlót írhatnék még hozzá. Olyan érzés ez, mint amikor megjelent a Sims 2 és hónapokig (évekig) kellett a toplistákat készítő gamer-újságíróknak egysoros ajánlót kitalálni hozzá minden egyes alkalommal, ha szerepelt a top 10-ben a játék.
A titkos, lootokkal teli pályához készült How to írást itt találod: A Titkos Póni Pálya tutorial.

#3

Bronzérmes befutónk a zavarba ejtő helyesírással megáldott Diablo 3 item árak – Mennyi az annyi? című írás lett. A cikkben segítséget nyújtok azoknak, akik térdre rogyva, széttárt karokkal zokognak valahányszor be kell lőni egy eladni kívánt item árát, vagy csak szimplán nem tudják eldönteni, hogy az éppen kiesett Dikicskés of the Vérszomjas Tavirózsát érdemes e eladni vagy sem. A cikk 1.0.3-ra vonatkozik. Az új patchben bevezetett változások itt-ott okozhatnak gondot, de az alap szisztéma maradt ugyanaz.

#4

Az 1.0.4 meghozta a farmolós játékosok kedvét. Ez meg is látszik a blogot felkeresők számán is, a negyedik helyen a friss 60-asok életét megkönnyítő guide található. Az inferno nehézségi fokkal ismerkedő játékosok egy példaútvonallal gazdagodhatnak a cikket elolvasva. A guide-ban sorra veszem azokat a helyeket Act 1-ben, amelyeket én látogattam rendszeresen az elején. A poszt kommentjei közt is találsz pár tippet ha szeretnéd az útvonalat a saját szájízedhez igazítani. Erre tessék klikkolni: Inferno Act 1 farming guide.

#5

Év elején fordítottam le Markco ingyenes guide-ját, ami azóta itt-ott már elavultnak számít, de még mindig értékes információkat nyerhetnek ki belőle a játékot frissen megvásárló goblin-növendékek, többek közt, hogy mi a francért kell hétvégére tolni a bevásárlást és miért kell várni az eladásokkal. A Diablo 3 tanácsok az első hónapra ehónapban az 5. helyezést csípte el a Patch előtti nyálcsorgató elől.

A blog örök barátai, a WoWHungary-s és ProHardveres fórumozók ehónapban is gondoskodtak néhány blogra mutató linkről, amiért nagyon hálás vagyok. Köszönöm Nektek!

Ne feledjétek, hogy Facebookon és Twitteren is követhetitek a blog híreit.

Ha kérdésed, ötleted, észrevételed van a Kapcsolat oldalon található címeken elérsz.


Még jelentkezem…

Szólj hozzá!