GH havi toplista: április

Május 1. De szép, de csodás, de tavaszi. Az emberek mintegy parancsszóra özönlenek ki a természetbe élvezni a nap melegét. A fiatalok pedig már korán reggel elfoglalják a legjobb helyeket a város forgalmas pontjain – nehogy lemaradjanak egy-egy csinos lányról.

Én meg itt görnyedek a statisztikák, diagramok és jelentések kupaca alatt. Ez nem fair! Én is akarok elcsépelt béna szövegeket nyomni ismeretlen lányoknak!

Minden hónap elején összegyűjtöm az előző hónap legérdekesebb bejegyzéseit. Márciusról készült először ilyen összefoglalás. Egyetlen összefoglaló poszt is képes volt bebizonyítani, hogy van igény rá; következzen hát április legnépszerűbb, legbriliánsabb, legfranyákabb bejegyzéseinek toplistája.

#1
Az első helyen egy valódi sztárral készített önsztároló sztárinterjú végzett. Legnagyobb meglepetésemre a szkizofrén beszélgetésem volt a legnépszerűbb bejegyzés. Többen kértétek, hogy én is válaszoljak a külföldi bloggereknek feltett sablon kérdésekre, és örülök, hogy szerezhettem néhány vidám percet Nektek. Ha szeretnétek újra elolvasni: Interjú Nortonnal, a Gold Hungary blog gazdájával.

#2

A Második helyen befutott poszt a húsvéti eventtel foglalkozó bejegyzés volt. Az érdeklődők tippeket kaphattak az új mount, a Swift Springstrider megszerzéséhez, valamint a tojásvadászok dolgát igyekeztem megkönnyíteni egy képes guide készítésével. A fantasztikus locsolóversért erre tessék: Noblegarden mount – egg farming spot.

#3

A bronzérmes poszt a közelgő WoW kiegészítő, a Mists of Pandaria szakmákat érintő újdonságaival foglalkozó összefoglaló bejegyzés lett. A wall of text majd minden szakma rajongójának tartogatott némi új infót. Megtudhattátok, mik lesznek az új nyersanyagok, upgradelt spellek, és egy kicsit csorgattuk a nyálunkat az új JC mount videóját bámulva. A színes-szagos bejegyzést itt találod: MoP: profession változások megaposzt.

#4

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a legtöbb játékos már tervezgeti első lépéseit a pandák földjén, mint az, hogy egy felkészítő bejegyzés végzett a negyedik helyen. Szakmák felkészítése MoP-ra #1 címmel napvilágot látott írás tanácsokat ad arra az esetre, ha az első skillpontokat catás nyersanyagokból szeretnéd megszerezni.

#5

Ötödik helyen ismét egy meglepetés landolt. Az előző havi toplista igen népszerű volt az olvasók körében, most már biztos, hogy rendszer lesz belőle. Március hónap legérdekesebb írásait itt találod: GH havi toplista: március.

Sajnos a toplistások közé nem került be egy D3-al foglalkozó írás sem. Ennek oka az, hogy egész hónapban mindössze két diablós poszt született, azok is a hónap végéhez közeledve. Említést érdemel viszont a Diablo 3 gold – What’s your plan? fedőnevű bejegyzés, mivel csupán néhány napja került ki a blogra, és csak egy hajszállal maradt le a toplista szereplői mögött. A kutya fáját… ha több ideje lett volna…

Kedvenc bejegyzésem, a Goldszerzés 101 – nem csak Wow goblinoknak még mindig képviselteti magát a top 10-ben. Nagyon örülök, hogy olyan erős írást sikerült készítenem nektek, amit még mindig sokan kerestek. A jövőben várható lesz hasonló.

Köszönöm Nektek, hogy olvastok, commenteltek és emaileket írtok. Igyekszem mindre válaszolni és köszi az ötleteket is. Külön köszönet Ismeretlen Olvasó barátomnak, aki nem kisebb tettet hajtott végre, mint, hogy az egyik bejegyzésemet ajánlotta a Gyakori Kérdések oldalán.

Nosza irány a konditerem, zselét a séróra, betanulni a legbénább csajozós dumákat és irány zaklatni a kedves Hölgyeket!

Még jelentkezem…

Szólj hozzá!