Craftolj eladható legendary-t!

Megjelentek az AH-ból vásárolható legendary itemek. Egy quest chain teljesítése után trainertől tanult és sorozatban gyárthatsz egy vagy két legendary itemet. Milliókat kereshetsz, ha gyors és szerencsés vagy!

A Legion Gold Guide olvasói már jó előre készülhettek arra a napra, amikor a 7.2-es patchben megjelenő új quest hub a Broken Shore és a rajta építhető Nether Disruptor lehetővé teszi, hogy legendary itemeket craftoljunk. Ügyes előretervezéssel már előre beszereztétek az alapanyagok nagy részét. A craftolható legendary-k különlegessége, hogy BoE-sek, azaz eladhatók AH-ban! Ha gyors vagy, az elsők között lehetsz, akiktől vesznek a gazdag játékosok legendary itemet.

Az árak természetesen az első darabok megjelenésével rögtön el is szálltak. Valahogy így néznek ki az EU régió átlagárai (FIGYELEM! Átlagárak, tehát a te szervereden lehet hogy drágábbak vagy éppen olcsóbbak!)

Azért ne csöppenjen el senki a fenti árakat látva. Az ilyenkor szokásos piaci viselkedés lesz tapasztalható ezeknél az itemeknél is. Azaz az első fecskék nagyon drágák, túlárazottak lesznek, majd szépen elkezdenek bedőlni az árak, ahogy egyre több és több azonos item kerül AH-ba. A craftolt legendary-ért sokat küzdött játékos szabadulni akar tőle és ezért keményen alá fog várni a legolcsóbbnak. Egyes itemeknél máris tapasztalható a deep undercut, sőt már az 50%-os árkülönbözet is előfordult két azonos item között. És további csökkenés várható a legendary itemek árában.

Ha vásárolni akarsz, a legjobb, ha kivársz. Ha eladni, akkor használd a trade csatit a portékád hirdetésére és légy a legolcsóbb az AH-ban!

Ha még nem hallottál a craftolt legendary itemekről akkor egy kis gyorstalpaló:

  • Blacksmithing, Leatherworking és Tailoring szakmákkal lehet gyártani egy-egy armor típusra egy BoE legendary-t.
  • A craftot trainer tanítja, egy néhány lépéses quest chain után.
  • Az alapanyagköltség rendszerint húzós a maga 65 x Blood of Sargeras és a 125x vagy 250x egyéb alapanyagigényével. Tehát nem lesz elárasztva az AH az itemekkel.
  • Az itemek lvl 101-től hordhatók, ilvl 940-esek így nem csak gearelődéshez jók, de kiváló twink itemek is.

legen

Hogyan tanulhatod meg a receptet?

Először is. Fel kell húznod az adott gyártószakmát skill lvl 800-ra!

Ha ez megvan, akkor fel kell húzni Broken Shore szigetén a Nether Disruptor buildinget, hogy megkapd az Armorcrafter’s Commendations itemet.

Ezután felveheted a quest chaint indító questet egy Eliezer Hammerbeard nevű NPC-től.

legendarynpc

Ő a szakmádtól függően fog adni néhány  dungeon/raid questet, amit teljesítened kell.

Ha ezekkel megvagy, keress egy trainert, ami megtanítja a craftot és mehet a craft!

De siess! A Nether Disruptor csak 3 napig marad meg, azután lerombolja a Légió és várnod kell, míg újra felhúzható lesz!

Ha lekéstél róla semmi baj, csak az első nagy hajrából maradtál ki.

 

Még jelentkezem…

Szólj hozzá!