A Book of Gold könyvsorozat évek óta segíti a World of Warcraftban meggazdagodni vágyó játékosokat. Az olvasókat tanácsokkal, elemzésekkel, addon ismertetőkkel látják el, és részletes magyarázatokkal tanítják meg a játékbeli gazdaság működését.
A belőlük szerzett információk és technikák hasznosításával sikeresebb lehetsz a játékban és garantáltan több goldod lesz, ha felhasználod a tudást, amit a könyvekből szerzel. A sorozat darabjai útmutatóként szolgálnak és könnyen érthetően vezetnek be a játék egy új, számodra talán eddig ismeretlen világába.

A gondosan szerkesztett könyvek tanácsai mind kipróbált és bevált technikák, melyeket az író saját tapasztalata alapján válogatott be a gyűjteményekbe. Az egyes részek frissítései minden korábbi vásárlót megillet és ingyenesen megküldésre kerül az adott rész összes vásárlójának.

A siker csak rajtad múlik!

Book of Gold – Az alapok
Warlords of Draenor
Legion Gold Guide
Minden kezdő goblin kézikönyve. Tartalma minden kiegészítőben használható. Ha szeretnél többet megtudni róla, kattints a fenti gombra.
Hogyan kereshetsz pénzt a Garrisonnal? Mik a kiegészítő még mindig eladható itemjei? Ha szeretnél többet megtudni, kattints a fenti gombra.
A Legion kiegészítő spéci trükkjei, Order Hall és Garrison pénzgyárrá alakítása és sok más segít gyorsan megszerezni a WoW tokent, hogy ingyen játszhass!

Kételkedsz?
Az egyes részek vásárlói véleményeit a fenti gombokra kattintással olvashatod el.