Amit a TSM 3 addonról tudni kell

Szeretnéd megtanulni a TradeSkillMaster addon használatát, de mindig feladtad, mert túl bonyolult? Összedobtam Neked egy sorozatot, amiből könnyebben megértheted a működését. Részletesen elmagyarázok mindent, ami az induláshoz kell.

tsmsample

Az elmúlt hetekben egyre több levelet kaptam, amiben a TSM-mel kapcsolatos kérdéseket tettetek fel. Hogy nem működik, hogy nem azt csinálja, amit kellene, vagy egyszerűen túl bonyolult, pedig nagyon szeretnétek használni. A TSM valóban bonyolult lehet, azonban csak annak, aki nem látja át a működését. Valójában nagyon egyszerű elven működik – csak ez az elv eltér az eddig megszokottaktól. Nem csak letöltöd és működik, hanem be kell állítani. És itt megy el sok leendő goblinnak a kedve az egésztől.
Úgy döntöttem végre felvállalom az arcom (és karaktereim) 🙂 , és elmagyarázom Nektek, hogy hogyan is kell beállítani a Goblinok Szent Grállját, a TradeSkillMaster addont.

Az alábbi két videóban a kezdeti lépéseket mutatom meg a letöltéstől kezdve az első eladásokig, a második videóban pedig azt, hogy hogyan tudsz craftolni és profit szerint szűrni a craftolandó itemeket. Csak óvatosan a kritikákkal, félénk vagyok. 😀 Hope you like it.

TSM ALAPOK

TSM CRAFTING

 

Még jelentkezem…

Szólj hozzá!